Altijd een digitaal bemande ontvangst

Met VideoReceptie is het mogelijk om via een 2-wegs videoverbinding bezoekers en/of klanten professioneel te woord te staan.

Met VideoReceptie
heeft u altijd een
digitaal bemande ontvangst

Met VideoReceptie is het mogelijk om via een 2-wegs videoverbinding bezoekers en/of klanten professioneel te woord te staan. Als er beweging wordt gedetecteerd of men op de knop ‘Bel Receptie’ drukt wordt een Videogesprek opgezet. De receptiemedewerker op afstand kan deze oproep beantwoorden vanaf elke PC via het VideoReceptie WebPortaal.
Door de perfecte beeld- en audiokwaliteit is er altijd een prettige en persoonlijke conversatie mogelijk. Zo voorkomt u in deze tijd ook onnodig lichamelijk contact en waarborgt u de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers.

Live communicatie
zonder direct persoonlijk contact

Zet VideoReceptie in waar live communicatie met uw bezoek of klant gewenst is. Bijvoorbeeld voor het beantwoorden van vragen of een Corona check voordat men het pand/gebouw verder betreed. De mogelijkheden zijn eindeloos, zo kunt u met 1 persoon uw gasten bij meerdere vestigingen professioneel te woord staan. Dit verlaagd de kosten en kans op een besmetting aanzienlijk.

De ontvangst is het visitekaartje van het bedrijf

Hier creëer je die onvergetelijke eerste indruk. Hier komen imago en identiteit samen…

Beantwoord elke oproep, overal

VideoReceptie oproepen kunnen naast een PC ook worden beantwoord via de Smartphone App en optioneel met Microsoft Teams, Skype of Voip. Zo is elke oproep in elke situatie professioneel te beantwoorden.

Bezoekers registratie

Met de DigiReceptie uitbreiding kan een bezoeker zich na het gesprek aanmelden, hygiene- en bezoekersvoorwaarden accorderen en is het mogelijk om visuele instructies te tonen, zoals een wegwijzer. Zo heeft u altijd inzicht wie uw pand betreed.

Oneindig uitbreidbaar

VideoReceptie is oneindig uitbreidbaar qua aantal ‘ontvangst punten’ en locaties. Oproepen kunnen overal ter wereld worden beantwoord of vanaf meerdere locaties tegelijk.

Veiligheid en support goed voor elkaar

De VideoReceptie Server staat in Nederland in datacentrum AM4 in Amsterdam. Lees hier meer. Veiligheid is onze prioriteit. Zo verloopt de verbinding na het tot stand brengen van de oproep qua beeld en geluid direct tussen de twee apparaten zonder tussen komst van een server (P2P). Bovendien is de verbinding versleuteld om afluisteren tegen te gaan. De VideoReceptie licentie is inclusief Software updates en ondersteuning per mail.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken