Receptie Robot Pepper

Pepper is een op een mens lijkende robot die is ontworpen om te communiceren met mensen. In combinatie met DigiReceptie verwelkomt Pepper geheel autonoom uw bezoekers, registreert deze en laat de afspraakeigenaar weten dat het bezoek is gearriveerd. Pepper gaat proactief het gesprek aan, beantwoordt vragen, wijst de weg en zwaait uw bezoek uit. Pepper communiceert in het Nederlands en 24 andere talen. 

Het curvy menselijke ontwerp zorgt voor een veilig gebruik en een hoge acceptatiegraad. De communicatie is bijna menselijk door intelligente interactie via spraak, emotieherkenning en geanimeerde expressies. Daarbij zorgen 20 bewegingselementen voor natuurlijke bewegingen.

Pepper is zeer ‘likeable’ en wordt gezien als ‘vriendelijk, zonder oordeel’ waardoor er zelfs een empathische band ontstaat. Bezoekers voelen zich zekerder om open te antwoorden op vragen. Verzamelde informatie wordt verrijkt door data van sensoren, waardoor waardevolle inzichten worden gegenereerd. De interactieanalyses kunnen worden gebruikt om de klantervaring en de efficiëntie te verbeteren.

Nooit ziek, vrij of op vakantie

Pepper is 1,20 meter groot, heeft 2D en 3D camera’s, infrarood, sonar, microfoons en is aanrakingsgevoelig. Een persoon word geïdentificeerd en gecategoriseerd waarop het gedrag kan worden aangepast.

Pepper werkt 12 uur zonder pauze en is nooit moe van repetitieve werkzaamheden, waardoor het personeel zich kan concentreren op taken met meer toegevoegde waarde. De mogelijkheden zijn eindeloos en makkelijk programmeerbaar via de Online management/beheertool. Ook is er een integratie mogelijkheid voor lokale en cloudgebaseerde services & API’s waardoor onder andere AI-capaciteiten beschikbaar zijn.
Pepper is dus nooit uitgeleerd.

Optimalisering van de Customer Journey, zoals het klantbegeleidingsproces, is een continue proces. Robots bieden hierin veel toegevoegde waarde zonder extra werkdruk of personeel. Daarmee is het een echte aanwinst voor de hospitalitybranche.

Creëer een nieuwe manier waarmee uw bezoekers zich aanmelden.

Moedig merkloyaliteit aan en trek nieuwe klanten aan met boeiende interacties en waardevolle services. Pepper zorgt voor een hoogwaardig welkom en komt graag voor u werken. Met de Receptie Robot laat je zien dat je bedrijf klantgericht, efficiënt en innovatief is.

Pepper is een hoogwaardige Robot geproduceerd door softbankrobotics en is een dochteronderneming van Doston Dynamics.
DigiReceptie is geen robot leverancier, we juichen wel de innovatie toe en kunnen integraal koppelen voor bulk registratie.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken