Welk type Tablet kan worden gebruikt?

Je bent hier:
< Terug

Welk type Tablet kan worden gebruikt?

DigiReceptie werkt Tablets van Apple vanaf IOS 13 en Android vanaf versie 4.4

DigiReceptie werkt Tablets van Apple vanaf IOS 13 en Android vanaf versie 4.4

Voor Windows en Linux is de DigiReceptie Web-App beschikbaar. Deze werkt met de Firefox browser in kiosk-mode.

Toch liever een servicemedewerker spreken?

Kom je er toch niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Zoek hier

Via de onderstaande balk kunt u zoeken naar uw antwoord. Of kies een van de onderwerpen in de lijst verder op de pagina.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken