Support & Updates

< Terug

Support & Updates

We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 18.00 uur, via de ‘Support knop’ in WebPortaal, via support@DigiReceptie.nl of telefonisch 033- 2007760. Optioneel is er een 24 uurs en Onsite SLA verkrijgbaar, mail ons voor de mogelijkheden.

DigiReceptie Snel hulp:

1. controleer stroom en of internet aanwezig is
  2. herstart de DigiReceptie App (app sluiten en weer starten)
  3. herlaad de internet browser, Firefox werkt het beste

Update’s

Ons team is altijd bezig met het verbeteren van DigiReceptie. Met regelmaat konden we update’s aan. Voor de Tablet App kan dat in de Appstore en updates in Portaal worden automatisch geïnstalleerd, dit is een webpagina. Er hoeft dus geen software op het bedrijfsnetwerk te worden geïnstalleerd.

We blijven DigiReceptie optimaliseren en verbeteren aan de hand van de wensen van onze gebruikers. Heb je suggesties of wensen, bel of mail ons gerust. We bieden online en telefonisch support voor vragen over de werking van het systeem.