Calamiteiten knop

Je bent hier:
< Terug

Calamiteiten knop

Om een lijst van geregistreerde personen in te zien of te mailen.

Bij calamiteiten

In het online Portaal en de Smartphone App is een Noodknop beschikbaar om bij calamiteiten een lijst van geregistreerde personen in te zien of te mailen. Ook kan er een groeps-App naar alle BHV’ers worden verstuurd.

Toch liever een servicemedewerker spreken?

Kom je er toch niet helemaal uit of kun je het niet goed vinden?

Zoek hier

Via de onderstaande balk kunt u zoeken naar uw antwoord. Of kies een van de onderwerpen in de lijst verder op de pagina.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken