Welke Internetverbinding is er nodig?

< Terug

DigiReceptie heeft voldoende aan een 5Mb up/down internetverbinding. Hoe sneller de verbinding, hoe sneller de applicatie. Door het frame waar de iPad inzit neemt de kwaliteit van WiFi af, om die reden adviseren we de iPad bekabeld aan te sluiten op het internet. Met een UTP verloop is het mogelijk de iPad via vaste bekabeling van snel en stabiel Internet te voorzien. Hierdoor is er geen Wifi nodig. Deze UTP is verkrijgbaar in de DigiReceptie shop.

Test de internetsnelheid: Desktop | Apple | Android

Wanneer werkt DigiReceptie mogelijk niet:

• bij een trage/slecht netwerk en/of internetverbinding
  • bij gebruik van wifi
  • bij oude IOS en/of App software