Stroom & Internetverbinding

< Terug

Stroom & Internetverbinding

Hoe sneller de verbinding, hoe sneller de applicatie.

DigiReceptie heeft voldoende aan een 5Mb up/down internetverbinding. Hoe sneller de verbinding, hoe sneller de applicatie. Door het frame waar de iPad inzit neemt de kwaliteit van WiFi af, om die reden adviseren we de iPad bekabeld aan te sluiten op het internet. Met een UTP verloop is het mogelijk de iPad via vaste bekabeling van snel en stabiel Internet te voorzien. Hierdoor is er geen Wifi nodig. Deze UTP is verkrijgbaar in de DigiReceptie shop.

Test de internetsnelheid: Desktop | Apple | Android

Wanneer werkt DigiReceptie mogelijk niet:

• bij een trage/slecht netwerk en/of internetverbinding
  • bij gebruik van wifi
  • bij oude IOS en/of App software

iOS bevat een functie voor oplaadbeheer om de conditie van de batterij te behouden wanneer iPad gedurende lange perioden aangesloten is op netvoeding, zoals wanneer iPad wordt gebruikt in een kiosk of point-of-salessysteem of bewaard in een oplaadtrolley. iPad is een draagbaar apparaat dat is ontworpen om de hele dag door te worden gebruikt met één batterijlading. Er zijn echter perioden wanneer iPad langdurig is aangesloten op de netvoeding, zoals wanneer iPad wordt gebruikt in een kiosk of point-of-salessysteem of bewaard in een oplaadtrolley. iPad gebruikt oplaadbare lithium-ionbatterijen die zijn ontworpen om gedurende hun levensduur te worden opgeladen en vervolgens ontladen. Wanneer ze langdurig volledig opgeladen blijven, kan dit van invloed zijn op de batterijconditie. iOS 11.3 bevat een functie voor oplaadbeheer om de conditie van de batterij te helpen behouden in dergelijke situaties. Deze functie vermindert wanneer nodig het maximale oplaadniveau. De batterijindicator geeft het oplaadpercentage weer op basis van het aangepaste maximale oplaadniveau. Het maximale oplaadniveau keert terug naar het vorige niveau wanneer iPad niet langer langdurig verbonden is met de netvoeding, voorzover de omstandigheden en de conditie van de batterij dit toestaan.