Hoe kan ik bestellen?

< Terug

Wat leuk dat je voor DigiReceptie kiest, we zijn je graag van dienst!

Wat nu?
1. Maak een account aan via shop.DigiReceptie.nl
2. Bestel de licentie via de licentie knop (L icoon rechts in de menubalk van het Beheer Portaal)
3. Bestel de benodigde hardware via de Shop (
🛒icoon rechts in de menubalk van het Beheer Portaal)
4.
We sturen de hardware – klaar voor gebruik – naar je op

DigiReceptie kan optioneel ook de installatie op locatie verzorgen. We bezorgen dan de materialen, we zetten de hardware in elkaar, maken de instellingen naar wens en geven een korte workshop aan de beheerder en maximaal 5 medewerkers. Je kunt deze optie kiezen in de hardware shop.

Vast contactpersoon
We koppelen je aan een vast contactpersoon uit ons team die je bijstaat tijdens het installeren, try us!

> We zijn bereikbaar via chat, via de support knop in het Portaal en uiteraard via mail en telefoon
> Als je wilt kun je ons toegang geven tot je account om het naar wens voor jullie in te stellen
> Als je wilt kunnen we een online sessie plannen voor uitleg over de functies
> Wie gaat bij jullie DigiReceptie beheren? De voorkeur heeft een ervaren computer/App gebruiker 🤓

Ready? Start hier