Medewerker toevoegen ?

< Terug

Medewerkers voeg je toe in het Beheerdersportaal. Ga naar de Tab ‘Medewerkers’ > kies ‘Medewerker toevoegen’ > vul de gegevens in > selecteer de gebruikersrechten > kies opslaan > done! ?

Bekijk de video hieronder of via deze link (kies voor groot scherm)

Al je in 1 x meerdere (alle) medewerkers wilt invoeren dan kan dat via het importeren van een ingevulde Excel-sheet. Kies in het portaal voor ‘Medewerkers’ > kies ‘Importeren’ > download de voorbeeld Excel > vul de lijst in > importeer de Excel (als .xls of .xlsx document) > Done! ?

NB: Na een import wordt gevraagd om een login-mail naar alle medewerkers te sturen > Kies voor Ja of Nee.

Een individuele login-mail kan worden verstuurd met de knop ‘Nieuw wachtwoord sturen’.