Koppelen aanmeld tablet/touchscreen ?

Je bent hier:
  • FAQ
  • Hoe te
  • Koppelen aanmeld tablet/touchscreen ?
< Terug

Koppelen aanmeld tablet/touchscreen?

Na de registratie heb je toegang toe het beheerportaal van DigiReceptie. Hierin kun je gemakkelijk clients (iPad’s) toevoegen via de instellingen-pagina.

Ga naar de instellingen-pagina

1. Kies voor nieuwe Device > vul de locatie gegevens in > kies instelling > kies Scan QR-code
  2. Installeer op de iPad de DigiReceptie Check-In App uit de AppStore > open de App > kies voor inloggen met QR-code
  3. Scan de QR-code > Klaar!