Kan ik DigiReceptie uitproberen?

< Terug

Eerst zien, dan geloven

We weten dat niets zo fijn is als uitproberen. Daarom is er een 14-dagen-gratis demo-versie beschikbaar via shop.digireceptie.nl Hiervoor heb je een iPad met IOS 11 en Desktop computer met Chrome Internet Browser nodig. Ontdek wat DigiReceptie voor jou kan betekenen. Kijk, lees, voel, test, probeer en doe. We kunnen na die 14 dagen je demo account omzetten naar een licentie zodat al jouw instellingen bewaard blijven.

Maak een gratis demo account aan