Software en update’s

< Terug

Ons team is altijd bezig met het verbeteren van DigiReceptie. Met regelmaat konden we update’s aan. Voor de Tablet App kan dat in de Appstore en updates in Portaal worden automatisch geïnstalleerd, dit is een webpagina. Er hoeft dus geen software op het bedrijfsnetwerk te worden geïnstalleerd.

We blijven DigiReceptie optimaliseren en verbeteren aan de hand van de wensen van onze gebruikers. Heb je suggesties of wensen, bel of mail ons gerust. We bieden online en telefonisch support voor vragen over de werking van het systeem.