Kan DigiReceptie koppelen met software?

< Terug

Ja, met de API van DigiReceptie is elke denkbare koppeling mogelijk. Door een koppeling kunnen diverse processen volledig worden geautomatiseerd.

Welke koppelingen kunnen we maken?
– medewerkers synchroniseren/importeren
– afspraken synchroniseren met externe agenda
– bezoek data exporteren van en naar elk CRM/database
– deuren en slagbomen openen en sluiten via WebSwitch
– Single sign-on
– bestaande toegangscontrole
– kentekenherkenning

Wat hebben we nodig om een koppeling te maken?
– vast contactpersoon om de details van de koppeling door te spreken
– functie eisen, wat moet de koppeling doen?
– functioneer het andere systeem als databron of moet er data naar toe of moet er worden gesynchroniseerd?
– documentatie over het systeem waarmee een koppeling gemaakt moet worden
– koppelmethode (REST API, SOAP of anders)
– endpoints (URL) van API
– authenticatie gegevens (benodigde inloggegevens, token etc.)
– testdata en of testomgeving

Goed om te weten
– er is geen open API beschikbaar, wij realiseren de koppeling
– koppelen is altijd maatwerk, je ontvangt een offerte na inventarisatie
– koppelen is alleen mogelijk met de Enterprise licentie
– realisatie duurt gemiddeld 3 weken na ontvangst van de betaling

Stuur een zo een compleet mogelijk mail met de wensen van uw koppeling naar info@DigiReceptie.nl.
We nemen dan spoedig contact op.