Kan DigiReceptie koppelen met software?

< Terug

Ja, met de DigiReceptie API is elke denkbare koppeling mogelijk. Zo kunnen de medewerkergegevens automatisch worden gesynchroniseerd en kan afspraakdata worden opgehaald en met in-/uit-tijden worden gesynchroniseerd. Het maken van een koppeling is maatwerk en kan ook naderhand worden toegevoegd.

Wat hebben we nodig om de koppeling te maken?

1. Functie wensen, wat moet de koppeling doen?
  2. Endpoint (URL) van API, databron en/of datainvoer
  3. Koppelmethode (REST API, SOAP of anders)
  4. Authenticatiemethode (OAuth2, HTTP Basic of anders)
  5. Credentials (benodigde inloggegevens, token etc.)
  6. Handleiding, koppel instructies
  7. Test data op de server

Stuur deze gegevens per mail naar info@DigiReceptie.nl. Onze support afdeling neemt dan contact met je op.

Mail ons!