Kan je bezoek vooraanmelden?

< Terug

Ja, met DigiReceptie kan je je bezoek zelfs heel eenvoudig vooraf aanmelden. De bezoeker wordt dan bij aanmelden herkent en dat versnelt het proces aanzienlijk. Bij een vooraanmelding verstuurt DigiReceptie per mail een uitnodiging met een unieke QR-code. Deze kan bij aankomst worden gescand met DigiReceptie, voor snel aan- en afmelden.

Uitnodiging > mail met QR-code > QR-code scan bij aankomst > voorwaarden tekenen > klaar! 😎

Vooraanmelden kan op de volgende wijze:
1. 🖥 > In het DigiReceptie Beheerportaal (webpagina)
2. 📱> Met de Smartphone App (voor IOS en Android)
3. 📅 > Door het unieke DigiReceptie mailadres te vermelden in een agenda uitnodiging (elk type agenda)
4. 📄 > Via een Excel import (.xls of .xlsx) voor groepen gasten/cursisten
5. ⚙ > Met een optionele database/API koppeling, afspraken worden zo automatisch opgehaald en met ‘in en uit’ tijden teruggezet.

Vooraanmelden is niet noodzakelijk (wel sfeer verhogend ;-)). Als de bezoekersnaam niet wordt gevonden vraagt DigiReceptie de bezoeker alsnog om de juiste informatie en voor wie hij of zij komt. Zo blijft het ontvangstproces onverminderd snel, plezierig en functioneel.