DigiReceptie levert voor elke toepassing hardware

DigiReceptie kan alle hardware leveren zoals tablets, balie- en vloerstandaards, binnen- en buitenzuilen, randapparatuur, bekabeling, printers en bezoekerspassen.

Voor elke
toepassing hardware,
kant en klaar!

DigiReceptie kan alle hardware leveren zoals tablets, balie- en vloerstandaards, binnen- en buitenzuilen, randapparatuur, bekabeling, printers en bezoekerspassen. Kant en klaar geleverd op locatie of we sturen het voorbereid op.

Wat heb je nodig om te starten met DigiReceptie?

  1. DigiReceptie account
  2. Tablet waarop het bezoek zich aan- en afmeld
  3. Kantoor computer voor beheer via het DigiReceptie WebPortaal

Onze hardware shop is bereikbaar via het DigiReceptie WebPortaal.

Geeft uw bezoek
een persoonlijk badge

Tijdens het aanmeldproces kan DigiReceptie een bezoekersbadge printen. Deze kan worden voorzien van bedrijfsnaam, voor en achternaam, foto en QR-code. Zo is de bezoeker duidelijk herkenbaar als ‘aangemelde gast’, kan de QR-code worden gebruikt om een deur te openen en is de pas bruikbaar bij een volgende bezoek, QR-code scannen en klaar! Het ontwerp en layout is compleet naar wens te maken, bijvoorbeeld met reclame of evacuatieplan.

DigiScreen:
heldere communicatie, op het juiste moment, op de juiste plaats.

Narrowcast
wachtverzachter

Breng je boodschap tot leven! Met DigiScreen is het mogelijk om content zoals afbeeldingen en video’s haarscherp te tonen op een TV scherm. Als aanvulling op DigiReceptie kan je bezoek geïnstrueerd, vermaakt of geattendeerd worden op bijvoorbeeld een nieuw product, laatste nieuws of veiligheidsvoorschriften. DigiScreen is een betrouwbare en zeer gebruiksvriendelijke oplossing die door iedereen kan worden gebruikt. Je hoeft geen specialist te zijn om de afspeellijsten samen te stellen. Er zijn diverse gratis widgets beschikbaar zoals NU.nl, Buienradar, VID of YouTube. Hiermee kun je in een paar klikken een afspeellijst maken.

Lees verder…

DigiReceptie kan alle hardware leveren zoals
iPad, standaards, binnen- en buitenzuilen, randapparatuur, bekabeling en bezoekerspassen.

Maak een proef account aan en bezoek onze webshop. klik hier.
Liever zelf hardware regelen? geen probleem. We adviseren je graag over met welke materialen DigiReceptie stabiel werkt.

Probeer DigiReceptie gratis

Geen verplichtingen. Geen risico. Gewoon proberen.

In 4 stappen en 15 minuten gebruiksklaar.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken