De DigiReceptie Buiten Scanner

Bij een vooraanmelding ontvangt de bezoeker van DigiReceptie een uitnodigings mail in uw huisstijl met o.a. de afspraak informatie, route beschrijving en QR-code. Deze QR-code kan worden gescand bij een DigiReceptie tablet voor snel aan- en afmelden.

Met de DigiReceptie Buiten Scanner is het mogelijk om deze QR bij de poort of slagboom te scannen. Als de QR code / afspraak wordt herkend kan de DigiReceptie de Remote Switch aansturen. Zo is het mogelijk om een poort of slagboom van het terrein te openen. De afspraak-eigenaar ontvangt direct een bericht dat zijn bezoek er is.

De bezoeker ontvangt een mail in huisstijl met QR-code en routebeschrijving.

De QR-code kan door de bezoeker bij de poort of slagboom worden gescand.

Bij herkenning wordt de slagboom geopend en ontvangt de afspraak-eigenaar bericht.

Hardware Digitale bezoekersregistratie DigiReceptie

Zuilen

Via onze shop zijn voor elke toepassing balie- en vloerstandaards, op- en inbouw frames en zwenk-armen verkrijgbaar. De DigiReceptie Zuil is een totaaloplossing met pasprinter en/of ID scanner. Hiermee wordt de traditionele balie op een trendy wijze vervangen voor een open structuur. Er is alleen een stroom en een internetverbinding nodig.

De afwerking is standaard pianolak hoogglans wit en is ook in RAL kleur verkrijgbaar. De zuil is voorzien van een 9,7inch iPad, CardPrinter en benodigde apparatuur en wordt op locatie geïnstalleerd.

Pasprinters

Met een pasprinter kan de bezoeker tijdens het aanmeldproces een bezoekerspas printen met foto en QR code. Dit kan met een Dymo Label printer (zwart/wit) of met een professionele kleuren badgeprinter. De bezoeker is nu nog beter te herkennen en de badge kan bij een volgende bezoek opnieuw gebruikt worden voor een snel QR aanmeldproces. Beide badgeprinters worden geleverd inclusief printserver en zijn eenvoudig aan te sluiten.

Digitale bezoekersregistratie DigiReceptie pasprinters

VideoReceptie

Een persoonlijk welkom zonder bemande receptie? Je bezoeker maakt face-to-face video-contact met een van je medewerkers. Het aantal locaties is onbeperkt, dus de kostenbesparing is hoog. Voor VideoReceptie kun je kiezen uit 3 formaten en diverse muur- balie- en vloerstandaards. Zo is VideoReceptie overal stijlvol te installeren.

DigiReceptie ID scanner

DigiReceptie IDscan is professionele soft- en hardware voor het controleren van ID bewijzen. Deze scanner maakt het mogelijk om identiteitsbewijzen, zoals paspoorten en rijbewijzen te controleren op echtheid. Veel organisaties willen de identiteit van bijvoorbeeld een klant of relatie kunnen vaststellen om zich tot op zekere hoogte te beschermen tegen bedrijfseconomische schade als gevolg van fraude of andere vormen van criminaliteit. Met DigiReceptie IDscan voeg je het verwerken en controleren van identiteitsbewijzen aan uw bedrijfsproces toe.

Controleer de Authenticiteit
Alles begint met een fysiek – authentiek – document. Om hier zeker van te zijn is het nodig om de echtheidskenmerken van het document te controleren. DigiReceptie IDscan leest, controleert en verwerkt eenvoudig en snel het ID bewijs van je klant, bezoeker of medewerker.

Bekijk onze hardware in de praktijk

Probeer DigiReceptie gratis

Geen verplichtingen. Geen betaalgegevens. Stopt automatisch.

In 4 stappen en 15 minuten gebruiksklaar.

Maak een account aan

Installeer de app

Voer medewerkers in

Klaar voor gebruik

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken