DigiReceptie Cursusregistratie
Nauwkeurig, professioneel en bespaart je heel veel tijd

Ontvangt u vaak cursisten? DigiReceptie is heel makkelijk uit te breiden met de cursusregistratie module die veel werk uit handen neemt. Het vervangt de papieren presentielijst en zorgt voor een nauwkeurige digitale tijdsregistratie, zonder fouten. Met 1 druk op de knop verstuurt DigiReceptie een uitnodigingsmail in uw huisstijl voorzien van QR-code naar alle cursisten. Men kan zich snel en eenvoudig aan- en afmelden met QR-code bij de DigiReceptie Tablet op locatie. Na het afmelden kan DigiReceptie geheel automatisch een certificaat van deelname naar de cursist mailen. Alle cursusdata kan worden gesynchroniseerd met bedrijfssoftware. Via de DigiReceptie Smartphone App heeft u realtime inzicht in de resultaten van uw cursisten en is er een BHV lijst beschikbaar voor calamiteiten.

“Bij Alfa vinden we het belangrijk om continu bezig te zijn met het ontwikkelen van kennis en vaardigheden. De Alfa Academie heeft een breed aanbod aan trainingen zodat medewerkers zich verder kunnen ontwikkelen en hun permanente educatie (PE) punten kunnen behalen. Tot voor kort werden de PE-punten geregistreerd met behulp van deelnemerslijsten die bij aanvang en vertrek door de deelnemers werden getekend. Dit kostte veel tijd van diverse mensen en leverde veel papierwerk op. Aangezien Alfa duurzame doelstellingen nastreeft en haar processen graag wil digitaliseren is gekozen voor DigiReceptie Cursusregistratie.”

“Bij aanvang en vertrek scant de cursist de persoonlijke pas met QR-code bij 1 van de 5 DigiReceptie aanmeld Tablets. Deze tijden worden in ons cursisregistratiesysteem van Afas geheel automatisch verwerkt in de personeelsdossiers. Aan de hand van deze aanwezigheidsregistratie wordt middels een analyse ook precies berekend hoeveel PE-punten er worden toegekend. Het PE-certificaat wordt direct na het afmelden per mail naar de cursist verstuurd. Het resultaat is enorme tijdwinst, een professionele uitstraling en nauwkeurigheid.”
Erik van der Linden, Alfa Accountants en Adviseurs

Waarom DigiReceptie CursistenRegistratie?

 • neemt veel werk uit handen, vervangt de papieren presentielijst
 • nauwkeurige digitale tijdsregistratie, zonder menselijk fouten
 • uitnodigings mail met QR-code naar cursisten met 1 druk op de knop
 • cursisten melden zich snel en eenvoudig aan- en af met QR-code
 • via een koppeling is data direct beschikbaar in uw bedrijfsoftware
 • DigiReceptie kan automatisch een certificaat per mail versturen
 • realtime inzicht in het DigiReceptie webportaal en smartphone App
 • BHV lijst altijd actueel bij calamiteiten
 • professionele uitstraling van uw onderneming

Voorbeeld procedure

 1. Cursisten worden ingevoerd via Excel import of API koppeling
 2. DigiReceptie verstuurd een uitnodigings mail naar de cursist
 3. De cursist scant zijn QR-code bij binnenkomst en bij vertrek
 4. Het deelname certificaat wordt naar de cursist gemaild en opgeslagen

Probeer DigiReceptie gratis

Geen verplichtingen. Geen betaalgegevens. Stopt automatisch.

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken