Bezoekersvoorwaarden Coronavirus COVID-19

DigiReceptie helpt bij bestrijding CoronaVirus

DigiReceptie helpt bij bestrijding CoronaVirus

Voor elk bedrijf geldt een protocol met maatregelen van de GGD welke in werking treedt als de kans bestaat op besmetting. Zeker nu en in de toekomst is het van groot belang om alle risico’s te minimaliseren voor de volksgezondheid. Daarbij is bedrijfsstilstand als gevolg van een virus niet gedekt zonder overheid. De gegevens die DigiReceptie kan aanleveren bieden een helder inzicht in de personen die in een bepaalde periode in het pand zijn geweest. Het is tevens inzichtelijk hoe lang bezoek aanwezig is geweest en met wie het bezoek een afspraak had. Dit helpt enorm in het contactonderzoek. 

De inzet van DigiReceptie is hierbij een belangrijk instrument. Doordat bezoek zich aan- en afmeldt via een QR-code is er geen aanraking. Ook is het mogelijk om, direct na het scannen van de QR-code, bezoekersvoorwaarden te tonen en toets-vragen te stellen zonder persoonlijk contact.

We hebben voor het gemakt een ‘Corona’ template toegevoegd aan de bezoekersvoorwaarden, zo is het met een paar klikken ingesteld.

Met VideoReceptie is het mogelijk om te ‘beeld-bellen’ met uw bezoeker. Als DigiReceptie beweging detecteert kan zonder aanraking automatisch een verbinding met een medewerker worden opgezet.

Risico’s beperken, wees voorbereid met DigiReceptie.
Hygiënisch, eenvoudig, klantvriendelijk en bron van bruikbare data.

Take Care!
Team DigiReceptie

Typ uw gewenste zoekwoord in en duw op Enter om te zoeken